Make your own free website on Tripod.com

Sav materijal kupljen u galeriji Agiart mozete platiti i na nas racun u
Micro Enterprise Bank d.d. Sarajevo.

br.racuna:

01-22382-01-02
AGI ART DOO

Slikarski materijal

Poduzece AgiArt je zastupnik francuske kompanije «PEBEO» za Bosnu i Hercegovinu
Kompanija Pebeo je osnovano 1919 godine od strane Claudius-a Chaveau-a »Pebeo je prenosio s oca na sina svoju ljubav prema umjetnosti.Cim udjete u Pebeovu novu fabriku u Gemonos-u blizu Marseilles-a,primjeticete da Pebeo vodeca marka,kojom se sluzi najveci broj slavnih umjetnika i koja je prisutna na svim kontinentima,u vise od sto zemalja.Njen uspjeh pociva na cinjenici da je kompanija u stanju da kombinuje tehnologiju i umjetnicku tradiciju.
Pebeo je danas priznat kao najkreativnija kompanija u slikarskom biznisu zahvaljujuci svojoj sposobnosti da kombinuje svoju ljubav prema umjetnosti i svoj know-how kao industrijalac.
Kao stalna spona izmedju inzenjera i umjetnika,Pebeo pociva na ideji da se talenat,da bi postigao svoj puni izraz,mora iznad svega temeljiti na zadovoljstvu koje izvire iz upotrebe kvalitetnih proizvoda koji u potpunosti odgovaraju slikarevim ocekivanjima,bilo da se radi o graficaru,ilustratoru,slikaru amateru ili profesionalcu. To zadovoljstvo u kreaciji Pebeo cini dostupnim svima tako sto izradjuje proizvode koji su koliko sofisticirani toliko i lagani za koristenje.Zbog toga smo keirali novu seriju instrukcija za koje se nadamo da ce biti poucne,privlacne i prijatne za koristenje.

Spremni smo da Vam ponudimo sve proizvode Pebeo-a u veleprodaji i maloprodaji a takodje da Vam pomognemo da se upoznate sa pojedinim proizvodima.Uskoro na nasoj web stranici bice zastupljeni svi proizvodi Pebeo-a sa cijenama.

Mozete nam se obratiti na Tel/Fax: 447-399, 441-380, Mobitel: 066/135-673
E-mail:agiart@bih.net.ba